Tiskové zprávy / DESIGN AWARD – architekti a návrháři

DESIGN AWARD – architekti a návrháři

Výrobce první laminátové podlahy, švédská firma Pergo, letos v říjnu oslaví 30 let od svého vzniku. Na oslavu tohoto výročí firma pořádá mezinárodní soutěž Pergo Design Award 2009 pro stávající a budoucí architekty a návrháře. Více na www.designaward.pergo.com
Výhradní zástupce této bezkonkurenčně kvalitní a nápadité značky v ČR, firma Berger& Partners, má ve své nové showroom ke shlédnutí až 450 výrobků dřevěných a laminátových podlah vystavených ve velkých formátech.

Vzorky k odebrání.
Berger & Partners s.r.o.,Office, Showroom & Stock, Poděbradská 55 ,(Office Park Hloubětín), Praha 9. localhost/berger

PRESS RELEASE

The manufacturer of the very first laminate flooring, the Swedish company Pergo, celebrates its 30 years anniversary this October. To celebrate this anniversary, the company organises the international competition Pergo Design Award 2009 for existing and future architects and designers. For more information go to www.designaward.pergo.com.
The exclusive representative of this leading, premium quality and innovative brand in the CR, Berger& Partners, has on display large formats of 450 samples of wooden and laminate flooring.

Samples to take away available.