Tiskové zprávy / Pergo EndlessPlank™ je odpovědí na požadavky zákazníků na dlouhá prkna

Pergo EndlessPlank™ je odpovědí na požadavky zákazníků na dlouhá prkna

Trelleborg, listopad 2011 – Odpovědí na zvyšující se oblíbenost dlouhých prken mezi zákazníky je nový desingový prvek, nazývaný EndlessPlank™, tj. nekonečné prkno, který byl v zařazen do nabídky Pergo 2012. “Tento báječný nový prvek vytváří iluzi, že délka prken je nekonečná,” říká generální ředitel Pergo, Ralf Eisermann.

Tajemství nekonečných prken, EndlessPlank™, spočívá ve schopnosti firmy Pergo vyrobit prkna, která mají naprosto shodné dekory a textury, a které nepřetržitě plynou od jednoho konce po druhý.” Prkna mají osobitou texturu a dvě zkosené hrany po celé délce prken. Po napojení máte opravdu pocit, že podlaha nikdy neskončí,” říká Eisermann.

Pergo počalo nabízet EndlessPlank™ od počátku roku 2012, a to ve čtyřech dubových odstínech: Honey, Taupe, Barista a Sand. Tento design je v kvalitě Living Expression, a jsou tak schopné zvládnout velké zatížení v domácnostech či střední zátěž ve veřejných prostorech. Odolnost podlah zajištuje prvek TitanX™. Další patentované prvky, které jsou zabudované do těchto podlah, jsou PerfectFold™, usnadňující instalaci, a Compact SoundBloc™, která snižuje hlučnost.

Pergo se považuje za vynálezce HPL laminátových podlah. Firma Pergo se těší výborné pozici jak na Evropských trzích, tak na trzích v Severní Americe. Společnost vyvíjí, vyrábí a provádí marketing laminátových podlah té nejlepší kvality. Vícevrstvé laminátové podlahy Pergo jsou k dostání v unikátních designech, které jsou nezaměnitelné, a díky svým vlastnostem jsou vhodné jak pro rezidenční, tak komerční využití. Pergo vyrábí více než 30 milionů čtverečních metrů laminátové podlahy ročně ve Švédsku (Trelleborg a Perstorp) a ve dvou výrobních továrnách ve Spojených státech amerických (Garner, NC) a v Kanadě (Laval). Značka Pergo byla zakoupena firmou Pfleiderer AG (ISIN DE 0006764749) v roce 2007. Více informací je k dispozici na www.pergo.com

Kontakt:
Thomas Berger