Tiskové zprávy / Pergo představuje nejnovější patentovaný designový prvek Natural Variation™

Pergo představuje nejnovější patentovaný designový prvek Natural Variation™

Trelleborg, listopad 2011 – Pergo, popřední výrobce vysokotlakých laminátových podlah, představuje nový patentovaný designový prvek na rok 2012. Dle Perga je inovativní prvek NaturalVariation™ výsledkem nejnovějších technologických pokroků, které jsou zaměřené na zlepšení laminátových podlah. “Na tuto technologii jsme zejména pyšni,” říká generální ředitel Ralf Eisermann. “ Natural Variation™ posouvá laminátové podlahy o stupínek výše, kdy podlahy na pohled i na dotek vypadají téměř jako pravé dřevo.”

Nejnovější patentovaná produkce firmy Pergo nabízí až 700 různě vypadajích prken, od křídových až po rustikální. “Máte tak možnost instalovat podlahy, které mají stejně velkou škálu variací jako skutečné dřevěné podlahy, a navíc máte veškeré výhody laminátové podlahy,” dodává Eisermann. Výrobky NaturalVariation™ představují to nejlepší z obou možností – kombinace výrazného charakteru pravého dřeva a výhody vysoce trvanlivého laminátu Pergo.

NaturalVariation™ přichází na trh v rámci nové kolekce na 2012. Je nabízen v klasických formátech prken se čtyřmi zkosenými hranami a novou texturou povrchu. Dekory jsou nabízeny ve škálách od světlého dubu, Blonde Oak, přes šedivou až po tmavou.
Veškeré výrobky NaturalVariation™ jsou ve kvalitě Living Expression, a tak jsou schopné zvládnout velké zatížení v domácnostech či střední zátěž ve veřejných prostorech. Odolnost podlah zajištuje prvek TitanX™. Další patentované prvky, které jsou zabudované do těchto podlah, jsou PerfectFold™, usnadňující instalaci, a Compact SoundBloc™, která snižuje hlučnost.

Pergo se považuje za vynálezce HPL laminátových podlah. Firma Pergo se těší výborné pozici jak na Evropských trzích, tak na trzích v Severní Americe. Společnost vyvíjí, vyrábí a provádí marketing laminátových podlah té nejlepší kvality. Vícevrstvé laminátové podlahy Pergo jsou k dostání v unikátních designech, které jsou nezaměnitelné, a díky svým vlastnostem jsou vhodné jak pro rezidenční, tak komerční využití. Pergo vyrábí více než 30 milionů čtverečních metrů laminátové podlahy ročně ve Švédsku (Trelleborg a Perstorp) a ve dvou výrobních továrnách ve Spojených státech amerických (Garner, NC) a v Kanadě (Laval). Značka Pergo byla zakoupena firmou Pfleiderer AG (ISIN DE 0006764749) v roce 2007. Více informací je k dispozici na www.pergo.com

Tel: (+420) 602 292 024
info@bergerpartners.cz