Tiskové zprávy / Pergo představuje nejnovější řešení pokládky podlah Fold Down

Pergo představuje nejnovější řešení pokládky podlah Fold Down

15. prosinec 2011 (Baar, Švýcarsko). Pergo úspěšně využil nejnovější řešení spojů za využití inovační technologie Fold Down. Firma Pergo tak bude vyrábět podlahy za využití vlastní technologie.

“Již od roku 1999 využíváme vlastní portfolio patentů a snažíme se tak chránit naše designy. Dalším patentem v této řadě je technologie spojů PerfectFold™ ,” říká Ralf Eisermann, generální ředitel Pergo AG.
“Tím, že se věnujeme vlastnímu rozvoji, nemusíme platit licenční poplatky třetím stranám,” dodává Eisermann, “ PerfectFold™ je tím nejlepším současným řešením spojů při pokládce podlah. Již velmi brzy budou moci naši nejbližší licenční partneři těžit z našeho inovačního úsilí.”

V listopadu 2011 byla podlaha s patentovanou technologií PerfectFold™ instalována ve školce ve městě Kävlinge ve Švédsku. Školka si vybrala vinylovou podlahu Pergo v černém a béžovém provedení.

Pergo se považuje za vynálezce HPL laminátových podlah. Firma Pergo se těší výborné pozici jak na Evropských trzích, tak na trzích v Severní Americe. Společnost vyvíjí, vyrábí a provádí marketing laminátových podlah té nejlepší kvality. Vícevrstvé laminátové podlahy Pergo jsou k dostání v unikátních designech, které jsou nezaměnitelné, a díky svým vlastnostem jsou vhodné jak pro rezidenční, tak komerční využití. Pergo vyrábí více než 30 milionů čtverečních metrů laminátové podlahy ročně, a to ve Švédsku (Trelleborg a Perstorp) a ve dvou výrobních továrnách ve Spojených státech amerických (Garner, NC) a v Kanadě (Laval). Značka Pergo byla zakoupena firmou Pfleiderer AG (ISIN DE 0006764749) v roce 2007. Více informací je k dispozici na www.pergo.com

Kontakt:
Thomas Berger