Tiskové zprávy / Showroom, kde si vyberete

Showroom, kde si vyberete

Výhradní dovozce nápaditých a vysoce kvalitních švédských laminátových podlah Pergo, Berger & Partners , se přesídlil do Office Park Hloubětín a vybudoval novou showroom o 250 m2. Zákazníci si mohou vybrat až ze čtyři sta různých designů laminátových, dřevěných i dýhovaných podlah. Vzorky jsou pro lepší představu vystaveny ve velkých formátech, jsou k dispozici k odebrání, a kvalifikovaný personál Vám rád poradí, která podlaha je pro Vás nejvhodnější. Berger & Partners s.r.o.,Office, Showroom & Stock, Poděbradská 55, (Office Park Hloubětín), Praha 9. localhost/berger

SHOWROOM, WHERE YOU WILL FIND WHAT YOU WANT

The exclusive importer of the innovative and premium quality Swedish laminate flooring Pergo, Berger & Partners, has moved to Office Park Hloubětin and created a new 250 m2 showroom. Customers can choose from four hundred and fifty different designs of laminate, wooden and veneer flooring. To give you a better impression, samples are displayed in large formats and they are available to take away. Qualified staff will gladly help to choose the ideal floor for you. Berger & Partners s.r.o.,Office, Showroom & Stock, Poděbradská 55,(Office Park Hloubětín), Praha 9. localhost/berger